About

Trädgård på Djupet

Fotograf och Yogalärare Monika Norrby. Brinner för välmående och ett hållbart liv,  att ta hand om sig själv, jorden och vår planet,  genom yoga och permakultur.

Journalist och ekolog Åsa Langefors. Älskar att resa och besöker trädgårdar, parker och planteringar på alla ställen dit jobb, vänner, familj drar henne.

Vi gör trädgårdsreportage (bl a) åt skandinaviska tidskrifter och magasin. Bland våra kunder finns bl a Allt om Trädgård, Fixa, Drömhem och Trädgård, Sköna Hem, 101 Idéer, Villaägaren, BoligLiv, BoligPluss, Norsk Hagetidend.

Trädgård På Djupet är vår gemensamma sajt. Här presenterar vi trädgårdar vi besökt tillsammans, växter vi gillar och fascineras av, människor vi mött, odlingstips mm.

En del inlägg är gemensamma, andra gör vi var för sig. Vi båda strävar efter att leva våra liv så vi mår bra till kropp och själ, vi njuter av livet så gott vi kan och dessa drivkrafter tar vi med ut i trädgården på denna sajt.

En del inlägg har karaktären av reportage, andra är kortare blogginlägg. Man måste väl inte följa en bestämd struktur och ram heller? Det här är ju vår sajt! Vi gör den som vi vill ha den. Hoppas ni väl läsa och kolla!

Vill ni komma i kontakt med oss? Maila monika.norrby(at)gmail.com or asa.langefors(at)gmail.com

3 kommentarer

  1. Har först nu hittat er blog. Ser jättespännande ut. England är mitt favoritland och det är kul att läsa era inslag därifrån, och allt annat också. Har rest mycket där själv och vill tillbaka igen så fort jag är hemma igen.

  2. Hello Åsa, thank you for your comment on my blog !. Your website is wonderful ! I’m going to have a look at the snowdrops posts on your blog 🙂
    Have a nice day !
    Els

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s